Kuka, mitä ja miksi?

Olen työskennellyt runsaat viisi vuotta luontaistuotteiden parissa. Aloittaessani olin vielä nuori ja hyväuskoinen. En epäillyt kuin räikeimpiä huijareita, ja en osannut edes aavistaa millaiseen määrään huijausta, uskottelua ja rahastusta tulisin vuosien varrella törmäämään.

Tämän blogin on synnyttänyt tarve jakaa tietoa siitä, millaista toimintaa luontaistuotealalla on, ja millaisia tuotteita täällä myydään. Kun käsittelen luontaistuotealan käytäntöjä ja malleja, puhun omista kokemuksistani, jotka ovat lähtöisin muutamasta alan liikkeestä. On täysin mahdollista, että muualla tehdään asiat toisin, mutta aikaisemmat kokemukset eivät jätä toiveikkaaksi.

En tule toistaiseksi paljastamaan omaa identiteettiäni. Työpaikkaani tai sellaisia tietoja, joista asiakkaat tai myyjät voitaisiin tunnistaa en tule julkaisemaan.

Jos koet, että tekstissä on jotain korjattavaa (asiavirheet, puutteelliset lähteet, rikkinäiset linkit, kirjoitusvirheet tms.) ota yhteyttä sähköpostilla suspiciosus@luukku.com tai kommentoimalla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuka, mitä ja miksi?

  1. Hei.
    En löytänyt viimeisintä kirjoitustasi ja kokeilenkin vastaatko tähän.
    Kannattaako tai voiko mielestäsi käyttää tarpeen niin vaatiessa antibioottisista kasvista tehtyä luonnon antibioottia vai onko suositeltavampaa ottaa ihan reseptillä saatavaa?
    Siis en tarkoita mihinkään vakavaan tautiin vaan ihan vaikkapa hampaan poiston yhteyteen tai angiinaan.

    Tykkää

Jätä kommentti